Sezona je bila prepuna takvih gostiju, a ne smijem zaboraviti spomenuti ni priljev domaćih gostiju iz Rijeke i okolice, koji i sad traže malo osvježenja i odmora na našim plažama – govori nam Hrvoje Margan, vlasnik ugostiteljskog obrta Restaurant Pizzeria Paris u Kostreni. Margan, kojeg je prošle godine Hrvatska obrtnička komora prepoznala kao ugostitelja koji se posebno istaknuo svojim radom u struci i komorskom sustavu te mu pritom odala priznanje, 2021. godine položio je i majstorski ispit za Majstora kuhara i tako je svoje višegodišnje ugostiteljsko iskustvo obogatio još jednom diplomom – onom majstorskom. Međutim, uz sva stečena znanja, kaže da mu je najdraži dio posla rad s gostima.
Kostrenski ugostitelj: Recept za uspjeh? Prilagodba, promjena i edukacija, inače ste prosjek
- Objavljeno 22.09.2022.
- u kategoriji Iz medija
Povezane novosti
Dana 26.srpnja 2023.godine održan je sastanak predstavnika Hrvatske obrtničke komore, predsjednika Dalibora Kratohvila, predsjednika Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i potpredsjednika HOK-a, Emila Priskića, predsjednika Udruženja obrtnika Rab, Željka Dumičića sa gradonačelnikom Grada Raba. Tom prilikom dodjeljena je nagrada ZLATNI OBRT za više od 50 godina poslovanja obrtu SANTINO, vlasnika Fabijana Delhyse. ” Emil Priskić, predsjednik […]
Sabinu Samardžiju, frizerku iz Zagreba, sud je oslobodio optužbe za nepoštenu poslovnu praksu. Prijavila ju je inspekcija i napisala kaznu od 3000 eura, jer je zaokružila cijene za 9 centi. Gđa. Sabina podnijela je prigovor na kaznu, jer je tvrdila da je na povećanje bila primorana zbog rasta nabavnih cijena. Prekršajni sud je uvažio njezin […]
U razgovoru za Liburnijski Novi list predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije dr. sc. Emil Priskić naveo je kako će svojim znanjem i iskustvom pridonijeti razvoju obrtništva i radu komorskog sustava. Predsjednik se dotaknuo i izgradnje obrtničkog obrazovnog sustava, naglasivši važnost obrazovanja učenika ali i cjeloživotnog obrazovanja obrtnika. U nastavku donosimo cijeli intervju: